TIEDOKSI: Viimeisen kouluviikon aikataulu sekä muuta ajankohtaista

18.5.2017

Kevät etenee ja kuluvaa kouluvuottamme on jäljellä enää vajaat kolme viikkoa.

Tiedoksenne muutamia ajankohtaisia asioita liittyen tähän kevääseen, tulevaan kesään sekä jo ensi lukuvuoteenkin.

VIIMEINEN KOULUVIIKKO, mahdollisista retkipäivistä / muista tapahtumista LO:t  tiedottavat erikseen

MA 29.5.       Normaali lukujärjestys

TI 30.5.          Normaali lukujärjestys

KE 31.5.        Luokat 1 - 10 LO pitää kaikki tunnit, koulupäivä klo 8:15 - 12:15

TO 1.6.          Luokat 1 - 10 LO pitää kaikki tunnit, koulupäivä klo 9 - 12:15

PE 2.6.          Luokat 1 - 10 LO pitää kaikki tunnit, koulupäivä klo 9:00 - 12:15 / 13:00

LAUANTAI 3.6.2017 Kevätjuhlapäivä

Klo 9:00: Luokkien 1 - 6 Kevätjuhla (päätalon liikuntasali).

• Kokoontuminen LO:n ohjeiden mukaisesti.
  • Juhla on tarkoitettu oppilaille sekä 6. vuosiluokan huoltajille.
  • Todistusten jako omissa kotiluokissa (huoltajat tervetulleita kotiluokkiin).

Klo 9:00: Luokkien 7, 8 ja Lisäopetuksen kevätjuhla (Kodin1).

• Kokoontuminen LO:n ohjeiden mukaisesti.
  • Todistusten jako juhlan jälkeen luokittain.

Klo 10: 9. luokkalaisten kevätjuhla (Kodin1).

REHTORIT

Nykyisistä rehtoreistamme Ville Raatikainen aloittaa 1.8.2017 Tampereen kaupungin opetus- ja kasvatuspalveluiden vastaavan rehtorin virassa koillisella, kaakkoisella ja eteläisellä alueella.

Koulumme rehtoreina toimivat ensi lukuvuonna 2017 - 2018 Tiina Haanpää ja Sami Jaakkola.

Tiina Haanpää johtaa koulumme kokonaistoimintaa sekä vastaa koulun arjessa vuosiluokista 1 - 6 sekä pienryhmistä. Sami Jaakkolan vastuualueena ovat vuosiluokat 7 - 9.

OPPILAAT JA OPETUSTILAT

Lukuvuonna 2017 - 2018 koulumme oppilasennuste on 576 oppilasta.

Koulussamme toimii eskarit sekä vuosiluokat 1 - 9. Lisäopetusta ei enää lukuvuonna 2017 - 2018 koulussamme järjestetä.

Koulumme tiloista tiedotamme kesäkuussa tarkemmin - tässä vaiheessa tiedoksi, että

eskarit ja ykkösluokat toimivat koulun piha-alueella olevassa siirtokelpoisessa rakennuksessa

vuosiluokat 2 - 9 toimivat päätalossamme - päätalomme remontti etenee aikataulussa ja uudistetut opetustilamme valmistuvat elokuun alkuun mennessä.

Kesäloman jälkeen koulutyö jatkuu torstaina 10.8.2017.

Aurinkoisin kesäterveisin, rehtorit Tiina Haanpää ja Sami Jaakkola

Liitteet