Suomi 100 -Taidonnäyte

27.11.2017

Kuvapäivitys lisätty 4.12.2017, TH.

Lielahden koulu keskittyy tulevan viikon aikana uuden opetussuunnitelman hengessä monialaiseen oppimiskokonaisuuteen teemalla ”Suomi 100- Taidonnäyte”.

Pienimmät oppilaat ovat aloittaneet teeman työstämisen jo tällä viikolla, ja nyt koko koulu siirtyy projektimuotoiseen työskentelyyn aikavälillä ma 27.11.- ti 5.12.2017.

Suomi 100 - taidonnäyte huipentuu viikolla 49 pidettäviin juhliin ti 5.12.2017.

Silloin koulupäiväksi toivotaan oppilailta juhlavaa pukeutumista.

Valitettavasti emme pysty kutsumaan huoltajia näihin tilaisuuksiin.

Ohjelmassa on mm. lipunnosto ulkona, kaksi erillistä juhlaa, itsenäisyyspäivän ruokailu, taidonnäytteisiin tutustumista ja tanssiaiset koulun vanhimmille oppilaille.

Työskentelyaikataulut ovat eri luokka-asteilla hieman erilaiset. Tarkan aikataulun saa oman luokan opettajalta tai luokanohjaajalta. Pienluokilla on taksikuljetusten takia voimassa normaali aikataulu ja vuosiluokat 1-6 noudattavat pääsääntöisesti aikataulua klo 9.05-13 (vuosiluokat 1-2 kuitenkin normaalia lukujärjestystä ma ja pe).

Tiistaina 5.12.2017 kaikkien oppilaiden tulee olla lipunnoston johdosta koulussa viimeistään klo 8.45.

Yläkoulun (7-9) tarkat aikataulut löytyvät osoitteesta: https://www.popupkoulu.fi/festivals/326 Sivustolla käsitellään pajoja, jotka ovat osa Lielahden koulun Suomi 100 -teemaviikkoa. Oppilaat on jaettu projektitöiden mukaan kolmeen ryhmään K, M ja S. Samaan projektiryhmään kuuluvien teemaryhmien nimi alkaa kyseisellä kirjaimella. Pajat toteutetaan K-, M- ja S-ryhmille omaan aikaan. Yhden ryhmän ollessa pajoissa, muut tekevät projekteja. Oppilas valitsee yhteensä kolme pajatuntia. He eivät saa valita useampaa pajaa samasta aiheesta.

Pajat ja teemaryhmätyöskentely vuorottelevat tanssiharjoitusten, lauluharjoitusten yms. kanssa. Pajailmoittautumiset jatkuvat ma 27.11. klo 15 saakka. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.