Haku koululaisten iltapäivätoimintaan

9.4.2018

Haku syksyllä 2018 alkavaan perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille aamu- ja iltapäivätoimintaan käynnistyy! Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, joka löytyy alla olevasta verkko-osoitteesta. Hakuaika on 9.–22.4.2018.

 

Aamu- ja iltapäivätoimintaa ovat kaupungin järjestämä Eppu-kerhotoiminta kouluilla yhdessä esiopetusikäisten kanssa ja yksityisten toimijoiden aamu- ja iltapäivätoiminta.

 

Aamu- ja iltapäivätoimintaan voidaan myöntää paikka huoltajan työssäkäynnistä tai opiskelusta johtuvasta tarpeesta. Paikka voidaan myös myöntää erityisestä syystä, jos huoltajan lisäksi lapsen tunteva asiantuntija esittää riittävän selvityksen tai arvioinnin tarpeesta. Toimipaikan myöntämisen perusteet eivät koske erityisopetuksessa olevia oppilaita. (Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta 20.11.2014, § 127)

 

Osallistuminen ilta- ja aamupäivätoimintaan on maksullista ja paikka myönnetään toimintakaudeksi kerrallaan.

 

Perheet voivat valita palvelutarpeen kolmesta eri vaihtoehdosta:

·        1–3 h/pv, maksu 70 €/kk (sisarushinta 60 €/kk)

·        3–4,5 h/pv, maksu 120 €/kk (sisarushinta 110 €/kk)

·        4,5–6 h/pv, maksu 140 €/kk (sisarushinta 120 €/kk)

 

Valitun palveluntarpeen tunnit voidaan jakaa sekä aamu- että iltapäivään niissä toimipaikoissa, joissa on myös aamutoimintaa. Aamutoiminnan järjestäytyminen varmistuu hakuajan jälkeen.

 

Lisätietoja aamu- ja iltapäivätoiminnasta, toimintapaikoista sekä hakemisesta löytyy osoitteesta http://www.tampere.fi/aamujailtapaivatoiminta.

 

Tampereen kaupunki

Kasvatus- ja opetuspalvelut