Koulukuljetukset 2018 - 2019

1.8.2018

Tiedoksi koulukuljetusoppilaiden huoltajille

Koulukuljetusreittien teko aloitetaan maanantaina 30.7. ja aamun noutoajat ilmoitetaan tekstiviestillä kotiin viikolla 32.

Koska uusi taksilaki tuli voimaan 1.7., se aiheuttaa koulukuljetusten järjestämisen osalta uudessa tilanteessa ruuhkaa ja mahdollista reititysongelmaa. Tästä syystä pyydämme yhteydenottoa ainoastaan sähköpostilla koska emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin kohtuullisessa ajassa.

Mikäli perheet eivät muista mitä ovat kuljetusanomuksissaan pyytäneet, on hyvä olla oman koulun koulusihteeriin yhteydessä.

Jos on tiedossa tulevia muutoksia jo haettuihin kuljetuksiin, esim. aloittaa tai lopettaa aamupäivä- tai iltapäiväkerhon, pyydämme nämä muutokset myös sähköpostilla ja muutokset astuvat voimaan syyskuun alusta.