Kaikki koulutalomme otetaan käyttöön syysloman jälkeen

11.10.2018

LUE ALLA OLEVA TIEDOTE KOKONAISUUDESSAAN.

Syysloman (viikko 42) jälkeen aloitamme toimintamme kaikissa koulumme tontilla olevissa koulurakennuksissa.

Syksyllä 2015 alkanut koulumme laajennus- ja peruskorjaushanke alkaa olla valmiina.

Koulualueellamme liikuttaessa on syyslomaviikolla ja sen jälkeenkin edelleen tärkeää noudattaa erityistä liikenneturvallisuutta.

Syyslomaviikon aikana koulumme tontilla liikkuu muutamia isoja muuttoautoja. Lisäksi koulumme piha-alueella tehdään syyslomaviikon aikana hiekoitustöitä sekä istutetaan 10 puuta.

Syysloman jälkeen Lielahden kouluun muuttaa noin 200 uutta oppilasta. Kouluumme muuttaa Lielahden koulupolun toisen koulun eli Lentävänniemen koulun oppilaita (vuosiluokilta 3 - 6).

Lentävänniemen koulussa alkaa iso ilmanvaihtolaitteiston peruskorjaus, minkä takia osa Lentävänniemen koulun toiminnasta siirtyy väliaikaisesti Lielahden kouluun. Lentävänniemen koulun IV-laitteiston peruskorjaus kestää noin vuoden.